GANIVET

GANIVET

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 08/04/2020

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Enviar a un amigo

El mestre de la novel•la negra escandinava, Jo Nesbø, torna amb una impactant història titulada Ganivet que supera els seus millors moments literaris.
L'incombustible i problemàtic detectiu Harry Hole es troba en hores baixes ja que han matat Rakel, l'única dona que l’ha estimat en la seva atzarosa vida, encara que últimament no estaven junts. Totalment dominat per la pena i la ràbia passa les hores consumint alcohol i decideix no parar fins a trobar el culpable.
Actualment treballa en casos quelcom rutinaris, però de seguida comença a investigar assumptes més complexos i relacionats amb Svein Finné, un assassí i violador a qui va conduir a la presó i que ara està lliure i sembrant la brutalitat al seu voltant. Harry rastreja les empremtes de Finné i es topa amb salvatges crims juntament amb l'ombra de la sospita i la por, una por a la trampa i a ser traït que l'envolten constantment i apareixen en qualsevol racó.
Com és habitual, Jo Nesbø mostra a Ganivet seqüències molt crues, però també desplega profunditat de sentiments, humanitat, emoció i nostàlgia per l'amor perdut. Tot amb excel•lent domini d'un ritme elèctric, de vegades gairebé musical, que acompanya el misteri que s'agita fora i dins del cervell del detectiu i una afilada prosa que descriu els nombrosos girs narratius que sorgeixen en la trama, troballes i pistes que sorgeixen amb velocitat, de manera que una sorpresa solapa de seguida l'anterior.
Nesbø també s'atura en el disseny psicològic del protagonista, un detectiu de gran personalitat i ple de contrastos, brutal i molt humà alhora, una mena de gran força emocional a qui l'envolten un grapat de secundaris molt ben dibuixats. Com en obres anteriors, el relat es desenvolupa en ambients foscos i viciosos en els quals els límits ètics es desdibuixen fins a gairebé desaparèixer. Novel•la molt depurada tècnicament, això sí sanguinària i amb la marca de la casa.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar