- Editorial: POLLEN EDITIONS
- Año de edición: 2021
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-18580-31-4
- Páginas: 144
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
22,00 €
20,90 €
Alerta disponibilidad onlineAhorras un 5,0%
22,00 €
20,90 €
Garrofa, delícia mediterrània és un receptari per descobrir la garrofa, un superaliment local que durant anys ha sigut injustament desprestigiat. El seu consum té un impacte positiu tan ambientalment com socioeconòmicament; i és l?alternativa imprescindible per a una sobirania alimentària més dolça. A més de ser un aliment d?alta qualitat i proximitat, el seu cultiu és ètic i resilient al canvi climàtic. El principal avantatge de la garrofa envers al cacau és que no és estimulant ni addictiva, és dolça de manera natural i és rica en ferro i calci. És hora d?elevar-la al lloc que es mereix en la nostra dieta i al nostre imaginari! Clara Martin Riu, del projecte Menjamiques, bolca per fi en un llibre tots els seus sabers etnobotànics, amb les fotografies de Xana Calao. Trenta-cinc receptes per llepar-se?n els dits. El receptari té dues parts. La primera, on presentem la garrofa, les seves propietats i curiositats. I la segona, on a través del recorregut que us proposem, podreu recórrer des dels plats més tradicionals de les diferents cultures mediterrànies que ancestralment han cultivat garrofers, com tr
Añadir a mis favoritos
Compartir