GARROFA, DELÍCIA MEDITERRÀNIA

GARROFA, DELÍCIA MEDITERRÀNIA

22,00 €

  • Editorial: POLLEN EDITIONS
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-18580-31-4
  • Páginas: 144
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

22,00

Añadir a mi cesta

Consigue 1,10 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 07/05/2024

22,00 €

Consigue 1,10 puntos TROA

Garrofa, delícia mediterrània és un receptari per descobrir la garrofa, un superaliment local que durant anys ha sigut injustament desprestigiat. El seu consum té un impacte positiu tan ambientalment com socioeconòmicament; i és l?alternativa imprescindible per a una sobirania alimentària més dolça. A més de ser un aliment d?alta qualitat i proximitat, el seu cultiu és ètic i resilient al canvi climàtic. El principal avantatge de la garrofa envers al cacau és que no és estimulant ni addictiva, és dolça de manera natural i és rica en ferro i calci. És hora d?elevar-la al lloc que es mereix en la nostra dieta i al nostre imaginari! Clara Martin Riu, del projecte Menjamiques, bolca per fi en un llibre tots els seus sabers etnobotànics, amb les fotografies de Xana Calao. Trenta-cinc receptes per llepar-se?n els dits. El receptari té dues parts. La primera, on presentem la garrofa, les seves propietats i curiositats. I la segona, on a través del recorregut que us proposem, podreu recórrer des dels plats més tradicionals de les diferents cultures mediterrànies que ancestralment han cultivat garrofers, com tr

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar