GRAMÀTICA AMAZIGA

GRAMÀTICA AMAZIGA

ESTÀNDARD DEL DIASISTEMA AMAZIC SEPTENTRIONAL

34,00 €

34,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

34,00 €

Teniu a les mans una obra descriptiva i prescriptiva alhora. D'una banda, descriu l'amazic septentrional, que comprèn principalment els dialectes del Marroc i Algèria, i, en menor mesura, els de Tunísia i una part de Líbia. De l'altra, ofereix una proposta estandarditzadora que ja va ser aplicada al Diccionari català-amazic / amazic-català (2015), de Carles Múrcia i Salem Zenia, i que s'inscriu plenament en l'actual corrent estandarditzador i normalitzador de la llengua amaziga al nord d'Àfrica i a la diàspora. A més de l'exposició gramatical, aquest llibre inclou una introducció als aspectes geogràfics, demogràfics i sociolingüístics de la llengua amaziga; una descripció de l'estratificació del lèxic, i una especificació dels criteris d'estandardització. La Gramàtica amaziga s'adreça no solament a lingüistes, sinó també a professors, estudiants, escriptors, traductors i a qualsevol lector interessat en aquesta llengua mil·lenària i la realitat nord-africana.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar