HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP

HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP

18,50 €

18,50

Consigue 0,93 puntos TROA

18,50 €

Consigue 0,93 puntos TROA

Enviar a un amigo

En aquest sisè episodi de les seves aventures com a estudiant d'arts màgiques a Hogwarts, Harry Potter troba un llibre de text sobre elaboració de pocions que té unes anotacions fetes per algú anomenat Prince (príncep), en què s'explica la realització d'encanteris diferents als que ensenya aquest manual.
L'obra, molt en la mateixa línia de les precedents, desenvolupa una acció on, amb gran desplegament imaginatiu, es reflecteix la vida d'un centre educatiu on l'habitual és l'extraordinari. Com a rerefons d'unes situacions dinàmiques, progressivament més tenses i amb major dosi de dramatisme, apareix de manera simbòlica la constant humana de la lluita entre el bé i el mal. Harry, ajudat pel director del col·legi, amb qui l'uneix una especial relació de mestre i guia, és ja un adolescent amb la problemàtica típica de la seva edat, però també molt conscienciat de les seves obligacions, amb un fort sentit del deure i molt responsable dels seus actes, el que suggereix un alt grau de maduresa personal. La qualitat de l'estil, bastant acurat encara que utilitza un vocabulari senzill i formes expressives col·loquials pròpies de la parla juvenil, fa molt grata la lectura del text malgrat la seva extensió.

Más libros de este autor

Ver todos
J.K. Rowling

J.K. Rowling

J.K. Rowling (Inglaterra, 1965) es creadora de Harry Potter, el niño mago más famoso del mundo. La idea de esta saga de aventuras juveniles fue concebida durante un viaje en tren de Mánchester a Londres en 1990 y ha cosechado la admiración de una ingente legión de lectores en todo el mundo. Traducida a setenta y ocho idiomas y con más de 450 millones de ejemplares vendidos, la serie ha sido también fuente de inspiración de ocho películas de enorme éxito en taquilla.Además de ser distinguida con la Orden del Imperio Británico por su servicio a l... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar