Envío gratis en península en la modalidad 48/72h

Cerrar
HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP

HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP

Ahorras un 10,0%

18,50 €

16,65 €

Ahorras un 10,0%

18,50

16,65

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general por la materia o el autor

Valoración de los clientes

Ahorras un 10,0%

18,50 €

16,65 €

Enviar a un amigo

En aquest sisè episodi de les seves aventures com a estudiant d'arts màgiques a Hogwarts, Harry Potter troba un llibre de text sobre elaboració de pocions que té unes anotacions fetes per algú anomenat Prince (príncep), en què s'explica la realització d'encanteris diferents als que ensenya aquest manual.
L'obra, molt en la mateixa línia de les precedents, desenvolupa una acció on, amb gran desplegament imaginatiu, es reflecteix la vida d'un centre educatiu on l'habitual és l'extraordinari. Com a rerefons d'unes situacions dinàmiques, progressivament més tenses i amb major dosi de dramatisme, apareix de manera simbòlica la constant humana de la lluita entre el bé i el mal. Harry, ajudat pel director del col·legi, amb qui l'uneix una especial relació de mestre i guia, és ja un adolescent amb la problemàtica típica de la seva edat, però també molt conscienciat de les seves obligacions, amb un fort sentit del deure i molt responsable dels seus actes, el que suggereix un alt grau de maduresa personal. La qualitat de l'estil, bastant acurat encara que utilitza un vocabulari senzill i formes expressives col·loquials pròpies de la parla juvenil, fa molt grata la lectura del text malgrat la seva extensió.

Más libros de este autor

Ver todos
J.K. Rowling

J.K. Rowling

J.K. Rowling (Inglaterra, 1965) es creadora de Harry Potter, el niño mago más famoso del mundo. La idea de esta saga de aventuras juveniles fue concebida durante un viaje en tren de Mánchester a Londres en 1990 y ha cosechado la admiración de una ingente legión de lectores en todo el mundo. Traducida a setenta y ocho idiomas y con más de 450 millones de ejemplares vendidos, la serie ha sido también fuente de inspiración de ocho películas de enorme éxito en taquilla.Además de ser distinguida con la Orden del Imperio Británico por su servicio a l... [Leer más]

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA