HARRY POTTER I LA PEDRA FILOSOFAL

HARRY POTTER I LA PEDRA FILOSOFAL

13,00 €

13,00

Consigue 0,65 puntos TROA

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros de interés general por la materia o el autor

Valoración de los clientes

13,00 €

Consigue 0,65 puntos TROA

Enviar a un amigo

Harry Potter és un nen anglès, orfe, que viu amb uns antipàtics parents que el maltracten, fent-lo sentir trist i sol. No obstant això, l'arribada d'una carta marca un canvi, i Harry descobreix que els seus pares van ser uns mags molt poderosos i que ell ha d'anar intern a un col·legi de màgia. L'obra narra el primer curs de Harry en l'internat, on ja percep la influència del malvat mag que va acabar amb la vida dels seus pares.
Escrita com un relat d'aventures, aquesta novel·la barreja fantasia, realitat i humor per reflectir les dificultats d'un nen tímid i intel·ligent per adaptar-se als seus companys de classe i els esforços que realitza per superar-les. L'acció, variada i àgil, resulta entretinguda, i el seu desenvolupament cobra trets insòlits gràcies al fet que professors i alumnes tenen capacitat per fer encanteris. El col·legi de Harry apareix així com el més divertit possible, fins i tot malgrat els mals moments pels que aquest travessa, i quan el curs acaba, i amb ell la novel·la, el lector queda a l'espera de noves històries, fet que potser hagi estat provocat per l'autora. Velles llegendes tradicionals i reflexos de la realitat s'uneixen en aquestes pàgines entretingudes, ben escrites i molt estimulants per a la imaginació.

Más libros de este autor

Ver todos
J.K. Rowling

J.K. Rowling

J.K. Rowling (Inglaterra, 1965) es creadora de Harry Potter, el niño mago más famoso del mundo. La idea de esta saga de aventuras juveniles fue concebida durante un viaje en tren de Mánchester a Londres en 1990 y ha cosechado la admiración de una ingente legión de lectores en todo el mundo. Traducida a setenta y ocho idiomas y con más de 450 millones de ejemplares vendidos, la serie ha sido también fuente de inspiración de ocho películas de enorme éxito en taquilla.Además de ser distinguida con la Orden del Imperio Británico por su servicio a l... [Leer más]

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA