HARRY POTTER I LES RELIQUIES DE LA MORT

HARRY POTTER I LES RELIQUIES DE LA MORT

11,95 €

11,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,60 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 18/09/2019

11,95 €

Consigue 0,60 puntos TROA

Enviar a un amigo

Setè i últim episodi de la sèrie protagonitzada per aquest nen, i després adolescent, dotat de poders màgics i destinat a combatre el poder de la màgia negra. A punt de complir disset anys, abandona definitivament la casa dels seus oncles, que tan malament el van tractar sempre, i ja no assisteix a Hogwarts, la seva escola, sinó que es prepara per al combat final amb Tom Ryddle, l'assassí dels seus pares, a qui li agrada més que li diguin lord Voldemort.
El desenvolupament argumental, massa extens, posa de manifest un cert esgotament de la fórmula narrativa que tant èxit ha proporcionat a l'autora. En desaparèixer el suggestiu marc ambiental d'Hogwarts, amb els seus peculiars professors, i mort Dumbledore, el seu extraordinari director, l'argument es deshumanitza i perd força literària per assemblar més a un joc de rol. D'altra banda, l'enfrontament final de Harry amb el seu enemic cobra unes estranyes connotacions espiritualistes, molt poc adequades per a la capacitat de comprensió del públic juvenil. Tot això va en detriment de la qualitat i interès de l'obra en si mateixa, però també és evident que els lectors volien conèixer el final de les aventures del protagonista, amb independència del nivell d'encert amb que aquest desenllaç estigui narrat, el que garanteix un alt índex de vendes.

Más libros de este autor

Ver todos
J.K. Rowling

J.K. Rowling

J.K. Rowling (Inglaterra, 1965) es creadora de Harry Potter, el niño mago más famoso del mundo. La idea de esta saga de aventuras juveniles fue concebida durante un viaje en tren de Mánchester a Londres en 1990 y ha cosechado la admiración de una ingente legión de lectores en todo el mundo. Traducida a setenta y ocho idiomas y con más de 450 millones de ejemplares vendidos, la serie ha sido también fuente de inspiración de ocho películas de enorme éxito en taquilla.Además de ser distinguida con la Orden del Imperio Británico por su servicio a l... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar