HERMAN MELVILLE

HERMAN MELVILLE

Ahorras un 5,0%

14,00 €

13,30 €

Ahorras un 5,0%

14,00

13,30

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 24/04/2024

Ahorras un 5,0%

14,00 €

13,30 €


Fragments Flâneur segueix el rastre escrit que autors atemporals han deixat en la seva obra. Cada llibre de la col·lecció recull els fragments i passatges més destacats de l'obra d'autors com Marcel Proust, Henry David Thoreau, Emily Dickinson, Herman Melville, Gustave Flaubert, entre dÆaltres.
Emil Cioran va dir que la filosofia, per englobar la contradicció (un fet ineludible), només podia ser fragmentària. Per la seva condició circular, el fragment crea una realitat tancada, per. amb una vida pr.pia que il·lustra i fa emergir una porció de realitat autosuficient:
«No: la felicitat rarament sembla felicitat, tret que lÆobservem des de la penúria. SÆha de sortir dÆun paisatge florit per contemplar-lo.»
«Les ombres de les coses són més grans que les coses mateixes, i com més exagerada és lÆombra, més difereix de la substància.»
«Qui pot traçar en lÆarc de Sant Martí la línia on acaba el violat i comença el taronja? Som capaços de veure-hi la diferència de colors, per. distingim on comencen a barrejar-se? Passa el mateix amb el seny i la bogeria.»

Más libros de este autor

Ver todos
Herman Melville

Herman Melville

Herman Melville nació en Nueva York en 1819. A la muerte de su padre, un comerciante arruinado, tuvo que dejar la escuela y trabajar en los más diversos empleos. En 1839 se embarcó en un buque mercante, y en 1841 en un ballenero, que abandonó junto con un compañero en las Islas Marquesas, donde vivieron con una tribu caníbal. De allí fue rescatado por un ballenero australiano, del que desertó tras un motín. Después de una temporada en Honolulu, se enroló en la fragata United States y volvió a Estados Unidos en 1844. De todos estos ... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar