HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM II

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM II

ELS LLEGUMS · L'ARRÒS · LA PASTA

30,00 €

  • Editorial: EDITORIAL SIDILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-121569-8-0
  • Páginas: 900
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

30,00

Añadir a mi cesta

Consigue 1,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 07/05/2024

30,00 €

Consigue 1,50 puntos TROA

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció
«Això és una obra d'art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews
El segon volum de la Història de la cuina ha merescut el premi Best of the World dels Gourmand World Cookbook Awards

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar