HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA

LES OLLES · LES VERDURES

30,00 €

  • Editorial: EDITORIAL SIDILLA
  • Año de edición:
  • Materia: Cocina
  • ISBN: 978-84-949281-7-8
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán

30,00

Añadir a mi cesta

Consigue 1,50 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 15/11/2019

30,00 €

Consigue 1,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència d'una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d'aquesta cuina. En aquest segon volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d'olles i de verdures que ens expliquen, no només com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d'art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d'una sèrie molt important», Colman Andrews

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar