HISTÒRIA DE LA MATEMÀTICA. DES DEL SEGLE XVII FINS A L'INICI DE L'ÈPOCA CONTEMPORÀNIA

HISTÒRIA DE LA MATEMÀTICA. DES DEL SEGLE XVII FINS A L'INICI DE L'ÈPOCA CONTEMPORÀNIA

Ahorras un 5,0%

28,00 €

26,60 €

  • Editorial: UNIVERSITAT DE BARCELONA
  • Año de edición:
  • Materia: Matemáticas
  • ISBN: 978-84-475-3799-0
  • Páginas: 496
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

Ahorras un 5,0%

28,00

26,60

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 22/06/2021

Ahorras un 5,0%

28,00 €

26,60 €

Enviar a un amigo

Al segle XVII, de la mateixa manera que l'astronomia va fer un pas endavant amb els descobriments de Kepler i Galileu, la matemàtica també va viure una època d'esplendor gràcies a les aportacions de figures com Descartes, Pascal, Newton o Leibniz. En aquells anys van veure la llum el càlcul diferencial i integral, alhora que el càlcul de probabilitats, les sèries numèriques, les equacions diferencials i tot un seguit de troballes que van anar configurant la matemàtica tal com l'entenem actualment. Noms com els d'Euler, Cauchy i Gauss són en gran mesura responsables de la concepció que tenim d'aquesta ciència i la van portar des de la daurada pubertat del segle XVI fins a una etapa adulta que podem qualificar de gloriosa.
Aquest llibre s'adreça a tots els lectors que vulguin conèixer l'evolució d'aquesta ciència apassionant i les idees dels genis matemàtics dels segles XVII, XVIII i XIX. Juntament amb la primera part, publicada sota el títol Història de la matemàtica. Des de Mesopotàmia fins al Renaixement, aconsegueix traçar un camí de gairebé cinc mil anys d'història del pensament matemàtic.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar