INVASIÓ

INVASIÓ

18,00 €

18,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 23/07/2024

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

L'autor afirma: «he contingut la meva pròpia veu literària perquè cercava el contrast entre allò sobrenatural i el procés mental de degradació psicològica del protagonista, cercava el xoc entre l'estil i la magnitud de la inversemblança del que succeïa» Una història amb moltes lectures subterrànies, potència simbòlica i addicció narrativa.
Traducció al català de la novel·la "Invasión"
2009 Acantilado va publicar Fin, una novel·la apocalíptica que va ser un dels llibres més venuts de l'any i va ser objecte d'una versió cinematogràfica amb el mateix títol, protagonitzada per Maribel Verdú i Clara Lago. Arran d'aquest èxit, David Monteagudo es dedicà exclusivament a la literatura. Des de llavors ha publicat 10 llibres més, ha assolit un prestigi i s'ha convertit en un autor de culte.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar