JO, GAUDÍ

JO, GAUDÍ

19,90 €

19,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

19,90 €

Enviar a un amigo

Xavier Güell (Barcelona, 1956), és director d'orquestra i escriptor. Juntament amb això, és descendent d'Eusebi Güell, l'home que va finançar a Gaudí la majoria dels seus projectes.
Les cartes fictícies -escrites des Puigcerdà- de l'arquitecte al seu amic Alfons Trias són la base d'aquest relat, en què l'autor fa una reconstrucció imaginària dels fets de la vida i obra de l'arquitecte. Realitat i ficció es barregen a través de vint-i-dues cartes amb les confessions de Gaudí, escrites mentre es refeia d'una greu malaltia a la Cerdanya. L'autor fa parlar Gaudí de la seva vida personal, familiar i sentimental.
És clarificador el testimoni personal de la seva vida en un moment en què se sent molt malalt i la proximitat amb la mort el porta a fer balanç. No obstant això, no intenta ser una novel•la històrica.
Jo, Gaudí, a més de narrar la vida de Gaudí, reivindica la figura del mecenes Eusebi Güell: "No volia que el meu besavi es veiés només com un home ric que encarregava obres", ha explicat l'autor. El conjunt de la novel•la resulta interessant.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar