KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE

KAFKA I LA NINA QUE SE'N VA ANAR DE VIATGE

11,00 €

  • Editorial: TIMUN MAS
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 12 a 14 años
  • ISBN: 978-84-92790-97-5
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Convivencia y relaciones sociales
  • Valores: Altruismo. Imaginación. Ingenio

11,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

11,00 €

Parteix aquesta novel•la d' un fet real ocorregut en la vida de l'escriptor Franz Kafka ( 1883 ) un any abans de la seva mort , ocorreguda el 1924 . L'estiu anterior, quan passejava per un parc de Berlín , va veure una nena plorant desconsolada perquè algú s'havia endut la seva nina . Kafka , commogut , li explica que en realitat el que passava era que aquesta s'havia anat de viatge . Durant tres setmanes , cada dia , va portar una carta a la petita , suposadament enviada per la nina , però realment escrita per ell , amb tant d'esforç com satisfacció . L'autor , en conèixer aquesta anècdota , explicada per Dora Dymant , darrera amant de Kafka , s'ha permès imaginar el text d'aquests missatges de la nina , els originals autèntics dels quals no s’han pogut trobar.
L'obra ha estat escrita com un homenatge a la tendresa de l'autor de " La Metamorfosi " , capaç tant d'escriure llibres complexos i turmentats com de posar-se a l'altura d'una ment infantil atribolada . Sierra i Fabra ha posat al màxim rendiment les seves qualitats narratives per configurar una història tendra , delicada i poètica , la principal protagonista és una nina amb ganes de veure món i de fer-se gran , i que per a això s'allunya dels parcs infantils , buscant nous horitzons . Escrita amb un estil molt cuidat , molt més literari del que és habitual en qui el signa , aquest llibre constitueix una lectura molt grata i de notable qualitat , que deixa més una empremta amable i càlida .

Más libros de este autor

Ver todos
Jordi Sierra I Fabra

Jordi Sierra I Fabra

(Barcelona, España, 1947) Escritor español de literatura infantil y juvenil, estudioso de la música rock desde finales de los años 60. Ha dirigido las principales revistas españolas de música rock, muchas de las cuales fueron fundadas por él, como El Gran Musical, Disco Exprés, Popular 1, Top Magazine, Extra y Súper Pop, esta última ya en 1977, cuando había dejado la música por la literatura. Ha recibido múltiples galardones, entre ellos el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil 2007 por "Kafka y la muñeca viajera".... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar