L'AIGUA QUE VOLS

L'AIGUA QUE VOLS

21,00 €

21,00

Añadir a mi cesta

Consigue 1,05 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 28/10/2021

21,00 €

Consigue 1,05 puntos TROA

Enviar a un amigo

Víctor Garcia Tur neix a Barcelona, 1981, és oftalmòleg i merecedor d’uns quants premis: un recull de contes Twistanschauung (2009), i diverses novel·les.

La Marie Tremblaypierre aprofita la bonança de l'estiu quebeques i reuneix la família i els amics a la casa del llac. Vol celebrar els seus 76 anys tot i que no va voler fer-ho quan en va fer 70 ni 75. Per als seus fills, la Laura, l’Anne-Sophie, l’Hélène i el JP, serà reviure els banys al llac, la infantesa...
Hi duen les famílies respectives, o el que en queda, però també secrets i records de la seva vida tanmateix amb els silencis de les coses que no es van dir quan tocava.També els suposa tornar als dominis de la mare, una dramaturga amb molt caràcter que no sempre ha sabut mostrar el seu amor pels fills.

L'autor reflexiona sobre la família, la memòria, la mort, la llengua i la identitat en una història ambientada al Quebec un mes abans del referèndum per la independència del 1995.
Hi ha diverses al.lusions a temes com ara l’homosexualitat i la pornografia sense acabar-ne de fer una apologia, a vegades fins i tot deixant alguna qüestió oberta. Sovintegen les referències a temes controvertits i alhora punyents com l’amor de la família: la mare és una dona excèntrica i bastant esquerpa i els fills entre ells tenen algunes desavinences.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar