L'ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA

L'ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA

LES CLAUS DEL CANVI PSICOLÒGIC I LA TRANSFORMACIÓ PERSONAL

15,00 €

  • Editorial: COSSETANIA EDICIONS
  • Año de edición:
  • Materia: Psicología
  • ISBN: 978-84-15403-71-5
  • Páginas: 224
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

15,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

Manual de psicologia aplicada dedicat a oferir una sèrie d'ensenyaments bàsics, orientats a mantenir una actitud equilibrada davant els problemes i dificultats que comporta la vida quotidiana i evitar caure en pors irracionals, fòbies, obsessions i altres neurosis semblants. L'autor es basa en la seva experiència de consultori per exposar de manera senzilla, en termes de divulgació elemental, un conjunt de principis d'actuació i de claus de pensament que afavoreixin la salut mental. L'obra exposa un mètode diferent al psicoanàlisi, que investiga el passat per explicar el present, sinó que proposa com a alternativa il•lusionar amb el futur, aturar l’estrès i alliberar-se de frustracions. Cada capítol té una part breu de caràcter teòric, una faula o exemple que la complementi, un cas pràctic sobre això i un requadre final, que resumeix tot l'anterior en dos o tres punts, clars i concrets. L'esquema és d'acord amb el to didàctic que impregna tota l'obra i permet una lectura amena que requereix atenció encara que no gran esforç de comprensió. El propòsit d'arribar a molts amplis sectors de públic, porta l'autor a citar com a exemples de les seves tesis a personatges famosos res exemplars. S'evita qualsevol consideració moral que hagués estat necessària per jutjar conductes irregulars, com els intents de suïcidi, o la indefinició sexual, limitant-se el text a l'àmbit de la psicologia pràctica.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar