L'ART DE PORTAR GAVARDINA

L'ART DE PORTAR GAVARDINA

14,00 €

  • Editorial: QUADERNS CREMA
  • Año de edición:
  • Materia: Ensayos
  • ISBN: 978-84-7727-599-2
  • Idioma: Catalán

14,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,70 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 24/09/2019

Enviar a un amigo

Sergi Pàmies, nascut a París el 1960, va tornar a Barcelona als 11 anys i va aprendre el català, que serà més tard la seva llengua literària. De jove va treballar com a comptable, però de seguida es va dedicar a l'escriptura. Actualment col·labora a la premsa i TV. Amb els seus llibres de contes, narracions i novel·les, a més de rebre diversos premis, ha estat més d'una vegada en les llistes de més venuts.
En L'art de portar gavardina, fa un recorregut per les diferents etapes de la vida, mitjà veritat mitjà imaginades, en tretze contes plens d'ironia, de nostàlgies i afectes. Domina el tema de la relació paterno-filial, bé com a fill -el conte més llarg és "Jo no sóc ningú per donar-te consells", en què fantasieja amb la possibilitat de ser fill de Semprún- o com a pare, amb més d'un desencant i amb ganes de felicitat. El tema que dóna nom al llibre està explicat en aquesta narració, on parla extensament dels seus pares.
Els crítics ho descriuen com "un concentrat de memòria, emoció i plaer de narrar" i és veritat que se segueix sense adonar-se'n fins arribar al final. És un gaudi la manera d'explicar i d'explicar-se: situacions corrents de la vida quotidiana que sap omplir d'emotivitat i realisme; per exemple, quan li demanen que es faci el mort i viu una veritable sensació de moribund; quan estima amb pesar permanent de no ser estimat; i amb qualsevol altra situació que pocs sabrien explicar com ell.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar