L'ARXIPÈLAG DEL GOS

L'ARXIPÈLAG DEL GOS

18,00 €

18,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,90 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 23/11/2019

18,00 €

Consigue 0,90 puntos TROA

Enviar a un amigo

Philippe Claudel (Nancy, 1962) és un conegut autor francès que a Espanya ha tingut especial èxit amb la seva novel·la La néta del senyor Linh (2006) i abans ja era conegut per Ànimes grises (2005), que va rebre el premi Renaudot. També és destacable la seva dura novel·la L'informe de Brodeck (2008); a més, ha publicat Aromes (2013), Sota l'arbre dels Toraya (2017) i La investigació (2018).
L'arxipèlag del Gos és una novel·la tensa, dura i trista sobre el drama de la immigració massiva tan present en la nostra societat actual. La història parteix amb la troballa de tres cadàvers de subsaharians a la costa d'una illa europea, que bé podria ser mediterrània. Els personatges més representatius de la petita capital insular, que no són denominats pels seus noms sinó per la seva representació social -Alcalde, Metge, Mestre, Mossèn, Llibertat, Vella, etc.- prenen una desafortunada decisió per intentar resoldre la presència dels ofegats i desenvolupa un conflicte creixent que acaba comprometent a tots els illencs. Cap a la meitat del relat, l'arribada a l'illa d'un altre personatge, anomenat Comissari, dóna a la història un viratge decisiu, afegeix intriga i tensió al relat, així com duresa i dramatisme als fets que es presenten, també d'un gènere de rabiosa actualitat social.
Els arguments i els personatges, així com l'ambientació, són potser una mica prototípics i des del principi el tarannà de la novel·la porta una càrrega important d'interès ideològic, per la qual cosa es podria dir que el llibre és una novel·la de tesi i obeeix a una actitud de denúncia social.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar