L'ECONOMIA DE LES DESIGUALTATS

L'ECONOMIA DE LES DESIGUALTATS

12,50 €

12,50

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

12,50 €

Enviar a un amigo

L'economia de les desigualtats és un estudi controvertit del fenomen de la distribució de la riquesa. Thomas Piketty, en aquest llibre mostra els canvis del desequilibri econòmic al llarg del temps, els diferents enfocaments que s'han proposat per explicar-lo i també, els seus plantejaments per afrontar aquest problema. Un tema delicat que segons l'autor, és al centre del conflicte polític. Piketty exposa, ajudat pels avenços tecnològics, una anàlisi empírica, fruit d'un intens treball d'estudi i recol·lecció de dades, amb el que sustenta les seves hipòtesis. Un marc teòric complementat amb una sèrie d'indicadors, taules, estadístiques ... que mesuren i comparen la desigualtat entre diferents països. En la seva opinió, la desigualtat de les rendes del treball les considera secundàries, i on estaria l'origen de la principal desproporció seria en la propietat del capital: la manca de polítiques públiques de redistribució. En aquest sentit, insta a trobar eines que siguin el més transparents i universals possibles, oferint propostes específiques; alguna d'elles, des de la política impositiva, com l'impost general sobre el patrimoni, destinat a fer un repartiment de les fortunes, i així millorar les transferències als sectors més pobres. Demostra, igualment, com la desigualtat s'ha intensificat en aquests temps amb la globalització. Un manual per a experts, que en la seva exposició apel·la a autors diversos des del pensament clàssic, els enfocaments marginalistes, marxistes, keynesians i les aportacions més recents. A més, proporciona elements per continuar el debat. Thomas Piketty és doctor en economia i especialista en desigualtat econòmica. Ha rebut el premi al millor jove economista de França i és autor de diversos llibres.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar