L'ELEFANT DESAPAREIX

L'ELEFANT DESAPAREIX

8,95 €

  • Editorial: LA BUTXACA
  • Año de edición:
  • Materia: Relatos cortos
  • ISBN: 978-84-17031-35-0
  • Páginas: 400
  • Encuadernación: Bolsillo
  • Idioma: Catalán

8,95

Consigue 0,45 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 8,49 €

8,95 €

Consigue 0,45 puntos TROA

Enviar a un amigo

L'elefant desapareix és un conjunt de disset relats, publicat per l'escriptor japonès Haruki Murakami (Kyoto, 1949) el 2005 i ara traduït per primera vegada a l'espanyol. Les circumstàncies ambientals en què es desenvolupa cada un d'ells són diferents, tot i que tant el tractament temàtic com els elements formals mostren notables coincidències que presten caràcter homogeni al volum.
Murakami, un dels escriptors més occidentalitzats i de major èxit comercial del seu país, revela en aquesta obra notables influències de la narrativa d'empremta surrealista, en històries que transcorren en la fina línia que separa la realitat de la fantasia onírica. Admirador de Kafka, fa que la paradoxa i l'absurd semblin abatre’s fatalment sobre els protagonistes d'alguns dels seus títols inclosos en aquest volum. En altres relats predominen les petjades d'autors americans, traduïts pel mateix Murakami, com R. Carver, patents en el seu caràcter realista, tenyit d'humor negre i amb certs trets sinistres. En ambdós casos s'inclouen freqüents referències musicals que procedeixen de la gran afició de l'autor tant als compositors clàssics europeus com al jazz. Dotat d'evident capacitat narrativa en el gènere breu, Murakami aconsegueix atreure l'atenció del lector per la seva habilitat en l'ús de la primera persona, forma narrativa que utilitza en tota l'obra i li aporta un to de cordial confidencialitat molt atraient. El que transmeten els narradors és un sentit de la vida marcat per la solitud, la incomunicació i unes mancances afectives que tracten de substituir per relacions sexuals esporàdiques, mecàniques i desganades, en un entorn existencial mancat de transcendència.

Más libros de este autor

Ver todos
Haruki Murakami

Haruki Murakami

(Kioto, 1949) Estudió literatura en la Universidad de Waseda y regentó durante varios años un club de jazz. En la actualidad es uno de los escritores japoneses con más prestigio y reconocido en todo el mundo, merecedor de premios como el Noma, el Tanizaki, el Yomiuri, el Franz Kafka o el Jerusalem Prize. En España, ha recibido el Premio Arcebispo Juan de San Clemente, concedido por estudiantes gallegos, así como la Orden de las Artes y las Letras del Gobierno español y el Premi Internacional Catalunya 2011. Muy influido por la cultura occidenta... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar