L'ENCANT DE LA FOSCOR

L'ENCANT DE LA FOSCOR

15,00 €

15,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

15,00 €

Novel•la de fantasia que narra la gran batalla que es lliura entre els habitants de Fairy Oak, antic poble màgic en què conviuen pacíficament bruixes, mags, fades voladores, persones, contra un antic enemic, el Senyor de la Foscor, una criatura terrible que vol governar i convertir aquest poble en un món de tenebres. Les joves bruixes bessones Vainilla i Pervinca assumeixen la missió de salvar Fairy Oak.
Aquest volum, que constitueix el segon capítol de la Trilogia juvenil que pren nom del poble màgic en què transcorren els esdeveniments, és una història imaginativa i fascinant. La narradora és Feli, una "fada lluminosa" encarregada d'educar i protegir les bessones protagonistes. Tota l'acció té com a fons un ambient familiar, en què aquests personatges màgics manifesten sentiments d'afecte, tendresa, ajuda mútua, alhora que una adequada exigència educativa. Com és freqüent en aquests relats, la idea central és l'enfrontament entre el bé i el mal, equilibrat en els poders oposats de les bessones, que el Senyor de les Tenebres no aconsegueix trencar ni inclinar la balança cap al costat del mal. Cal subratllar també l’acurat del disseny. El llibre està acompanyat de nombroses il•lustracions de gran qualitat.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar