L'ESPIA

L'ESPIA

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

Versión ebook disponible
por 7,99 €

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

Paulo Coelho novel·la la vida de Mata Hari, dona famosa fonamentalment per trencar certs convencionalismes de la seva època i per la seva escandalosa trajectòria. La història titulada L'espia explica detalls de la seva infància en un petit poble holandès on va patir un assetjament sexual que la va marcar per sempre, la temporada a Java amb el seu marit, milionari alcohòlic i maltractador, de qui va acabar separant-se i el seu progressiu ascens fins a la fama al París de la Belle Epoque on va esdevenir una ballarina que delectava el públic amb les seves provocatives i sensuals danses que arribaven al streptease. L'obra prossegueix amb la seva estada al Berlín de la primera guerra mundial on va realitzar tasques de doble espionatge. El seu atractiu i la seva habilitat per seduir la van convertir en amant i confident de nombrosos poderosos de llavors.
La novel·la arrenca i acaba amb l'execució pública de Mata Hari acusada de traïció, fet del qual es complirà el seu centenari pròximament i que l'autor aprofita per ressenyar la seva biografia sobre la qual s'ha documentat extensament. La narració en primera persona dóna proximitat al relat i es basa fonamentalment en una carta de Mata Hari, escrita a la presó poc abans de morir en la qual desgrana la seva vida. Coelho escriu amb prosa suggestiva i visual posant l'accent en els aspectes i conductes més cridaners d'aquesta llegendària dona, presentant-la com a icona feminista i revolucionària sexual, temes dels que fa un panegíric amb afirmacions molt confuses des del punt de vista moral. A part d’això, el llibre està escrit amb senzillesa i no ofereix una qualitat literària destacable.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar