L'EXPEDICIÓ DEL DOCTOR BALMIS

L'EXPEDICIÓ DEL DOCTOR BALMIS

9,95 €

9,95

Consigue 0,50 puntos TROA

9,95 €

Consigue 0,50 puntos TROA

Enviar a un amigo

L’any 1803 el vaixell María Pita va emprendre un viatge extraordinari des de la Corunya. Hi viatjaven vint-i-dos orfes que vivien en un orfenat de A Coruña, ells transportarien la vacuna de la verola fent una cadena d’inoculacions, al continent americà per salvar la vida de milers d’infants. El doctor Balmis, un metge alacantí pioner en les tècniques de vacunació, amb el suport del cirurgià català Josep Salvany, va dirigir una aventura filantròpica que semblava impossible. I així hauria estat si no fos per la valentia i el sacrifici dels nens i de la directora de l’orfenat, Isabel Zendal. El seu paper esdevindria fonamental per a dur endavant aquesta expedició que va canviar el curs de la història.
El llibre recrea un fet històric, i presenta la vida plena de dificultats dins l’orfenat, descriu la duresa d’algunes situacions humanes, barrejades amb entremaliadures d’alguns nens, i la bondat de cor d’alguns protagonistes. És una narració que capta l’atenció del lector juvenil, molt adequat per a comentar diferents actituds i valors formatius.
Aquesta història és l’argument del film 22 ángeles dirigit per Miguel Bardem.

Maria Solar (Santiago de Compostela 1970) llicenciada en Periodisme i Biologia, diplomada en Magisteri. Especialista en Informació Ecològica i Mediambiental. Treballa com a periodista i presentadora de la Televisión de Galicia (TVG) i de la “Radio Galega”. Escriptora de llibres per al públic infantil i juvenil. Ha rebut importants premis. Els seus llibres han estat traduïts a diferents idiomes.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar