L'HOME QUE PERSEGUIA LA SEVA OMBRA

L'HOME QUE PERSEGUIA LA SEVA OMBRA

SÈRIE MILLENNIUM 5

22,50 €

22,50

Consigue 1,13 puntos TROA

22,50 €

Consigue 1,13 puntos TROA

Enviar a un amigo

La saga Millenium torna amb la seva cinquena novel·la titulada L'home que perseguia la seva ombra de David Lagercrantz. La intrèpida Lisbeth Salander es troba complint condemna a la presó de dones de Flodberga, un lloc lúgubre on hi ha psicòpates que copegen i abusen de les preses. Lisbeth, a més de dedicar-se als càlculs matemàtics, ensuma l'ambient i és testimoni d'un d'aquests atacs a Jaria, una jove de Bangla Desh, convertint-se en la defensora de la víctima, motiu pel qual la cap de la presó, comença a fustigar-la . Salander és visitada pel seu antic tutor, Holger Palmgrenun, a qui li han arribat dades sobre els abusos que ella va patir en la seva infància, tema que Lisbeth reviu i decideix acudir al periodista de Millennium, Mikael Blomkvist, perquè l'ajudi a investigar una sèrie de cruels experiments desenvolupats en els anys vuitanta, especialment amb minories romanís, que van estar afavorits pel govern suec. Aquestes indagacions s'entrecreuen amb el dur conflicte familiar de Jaria i la trista trajectòria de dos bessons, víctimes d'una corrupta xarxa sense escrúpols, que conclouen en un trepidant final.
La novel·la, encara que guarda similitud amb les de Stieg Larsson, en aquest cas té personalitat pròpia. Lagercrantz presenta una trama amb un ritme més assossegat, especialment al principi, i enfila hàbilment diversos fils narratius carregats d'intriga fins al final. El seu autor maneja una estructura d'abundants diàlegs i fraseig curt com a recurs per construir un thriller que és un complex entramat d'elements psicològics,

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar