L'ILLA DE LA INFANTESA

L'ILLA DE LA INFANTESA

LA MEVA LLUITA 3

22,90 €

22,90

Consigue 1,15 puntos TROA

Enviar a un amigo

Tercer llibre de la trilogia La meva lluita de Karl Ove Knausgard que en aquest cas retrocedeix a la seva infància per donar-nos a conèixer un esplèndid retrat autobiogràfic. El petit Karl viu amb els seus pares i el seu germà en una urbanització de l'illa noruega de Tromoya. L'obra arrenca quan el nen intenta aprendre a nedar i s'enfonsa, amb el menyspreu del seu pare; a partir d'aquí, es narra la història de la solitud del protagonista, maltractat física i psicològicament pel seu progenitor encara que una mica protegit per la seva mare. Aquesta educació li crea una por i una inseguretat que l'acompanyaran durant força temps. Ove descriu els jocs de Karl, les seves amistats, les seves tasques escolars, el seu despertar sexual, el descobriment de la música i la literatura. Petits mons que van conformant per a ell una taula de salvació, rescatant-lo de "l'illa de la infància" en què s'ha convertit la seva vida i enfortint-lo en la seva identitat personal.
Knausgard presenta una excel·lent obra literària combinant l'autoficció i la reflexió per mostrar un procés de maduració amb les seves llums i ombres. El seu autor desplega talent narratiu i un llenguatge brillant posats al servei de la veu en primera persona d'un nen que aporta un punt de vista convincent i sincer. Un noi innocent i alegre malgrat tot, que en arribar la pubertat s'entreté, com els seus companys, en relacions amoroses i fantasies eròtiques referenciades en alguna ocasió. Una novel·la sobre la indefensió i la por juntament amb la troballa de petites alegries i progressos psicològics la lectura de la qual atrapa el lector des de la primera pàgina.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar