L'INTERCANVI

L'INTERCANVI

18,90 €

18,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,95 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 25/01/2021

18,90 €

Consigue 0,95 puntos TROA

Enviar a un amigo

En aquest hipnòtic thriller, un intercanvi de cases és el detonant d'una crisi matrimonial. No deixis a qualsevol les claus de casa teva. Quan la Caroline i en Francis reben una oferta per fer un intercanvi de casa durant una setmana no ho dubten. Fa temps que miren de refer el seu matrimoni i uns dies a soles potser és el que necessiten. En obrir la porta de la nova casa, troben que és una mica sinistra i està gairebé buida. Resulta difícil imaginar qui hi podria viure. No obstant això, i a poc a poc, la Caroline descobreix alguns rastres de vida..., de la seva pròpia vida. Les flors del bany o els CD de música podrien semblar innocents als ulls del seu marit, però per a ella són tot just el contrari: són indicis. És com si la persona amb la qual han intercanviat la casa fos algú a qui ella coneix, algú a qui voldria oblidar. I aquesta persona ara és a casa seva... Ressenyes:
«Una deliciosa novel·la de domestic noir.»
The Washington Post «No t'adonaràs que passes les pàgines mentre la història no para de fer girs.»
Booklist «Fleet és una autora que no t'hauries de perdre.»
Publishers Weekly «Un relat absorbent d'obsessió sexual, secrets i mentides... Esfereïdor.»
Shari Lapena, autora de La parella del costat «El devoraràs.»
Stylist «Una història de les que llegeixes d'una tirada amb el cor a mil i que compleix totalment les expectatives de la seva premissa intel·ligent i original.»
Heat «Un thriller fantàstic; un domestic noir perfecte, ple de tensió i de sorpreses. Em va encantar.»
Lee Child, autor de la sèrie de Jack Reacher

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Más libros de este autor

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar