L'OMBRA DEL VENT

L'OMBRA DEL VENT

10,95 €

  • Editorial: LA BUTXACA
  • Año de edición:
  • Materia: Literatura
  • ISBN: 978-84-16600-41-0
  • Páginas: 496
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

10,95

Añadir a mi cesta

Consigue 0,55 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 28/10/2021

10,95 €

Consigue 0,55 puntos TROA

Enviar a un amigo

El 1945, un nen de deu anys visita amb el seu pare un lloc secret, el "Cementiri dels Llibres Oblidats". Qui arriba a ell per primera vegada ha de triar un volum i adoptar-lo de per vida. El protagonista escull "L'ombra del vent", i comença a sentir interès per saber més del seu desconegut autor. L'acció, que s'estén fins a 1956, narra aquesta recerca, cada vegada més àrdua i fascinant per les seves insospitades complexitats.
Ja des del començament s'observa que es tracta d'una ficció metaliterària que usa la literatura com a material narratiu. Com a fons de l'entramat argumental apareix una minuciosa pintura costumista i ambiental de Barcelona. L'acció d'intriga està amanida amb abundants referències polítiques de marcat signe antifranquista. Las influències d'Ignacio Agustí, Juan Marsé i Eduardo Mendoza són perceptibles en aquesta novel·la, finalista del premi Fernando Lara 2000 i marcada per un fort sabor local. L'extensa i variada gamma d'esdeveniments que s'hi succeeixen presenta certa inclinació al melodramàtic i al tòpic social, cultural o sentimental. Els personatges estan dividits de manera rígida en bons i dolents, amb caracteritzacions romàntiques o extremades, segons el cas, i l'estil té notables alts i baixos expressius. En conjunt la història atrau, tot i que en bastants moments decaigui la seva atenció per la barreja d'elements que tanca, sempre polaritzats en dos eixos centrals: Barcelona, ciutat natal de l'autor, i l'amor als llibres.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar