LA BANDA DE LA ZOÈ. 10: SALVEM EL PLANETA, ZOÈ!

LA BANDA DE LA ZOÈ. 10: SALVEM EL PLANETA, ZOÈ!

/

14,90 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-9057-707-3
  • Páginas: 192
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Zoe
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Ecología y medio ambiente. Intriga
  • Valores: Decisión. Respeto a los animales y al medio ambiente

14,90

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

14,90 €

Enviar a un amigo

Desè episodi de les aventures de Zoé i els seus amics l'eix argumental del qual se centra en l'estranya conducta de Matilde, la seva germana gran. A més de no felicitar-la el dia del seu aniversari, el que mai havia fet, la famosa cantant anul·la un concert on havia de participar, a Mèxic, en suport dels moviments ecologistes. Alarmada per aquesta notícia, Zoé truca Matilde per telèfon però una suposada assistent personal es nega a passar-li la trucada. Davant d'aquesta situació, la protagonista aprofita que la seva mare i el seu germà menor van a participar en els actes de promoció del moviment per a la conservació del planeta organitzats pel govern mexicà i decideix viatjar amb ells i amb la seva banda d'amics per aclarir el que està succeint amb la seva germana. L'obra, inspirada en una evident intenció de propaganda ecologista, no aconsegueix fondre de manera consistent en la trama aquest propòsit amb un desenvolupament argumental propi d'una novel·la infantil d'intriga. L'acció resulta dispersa i absurda i els personatges secundaris queden caracteritzats amb trets poc convincents per excessivament tòpics. L'actuació dels representants d'una empresa anomenada "Kargarse el Planeta SL" per boicotejar l'acció dels defensores de la naturalesa resulta molt forçada, el mateix que l'aparició de les tietes de Zoé, una mica extravagants totes elles. L'autora reflecteix amb encert alguns aspectes de l'entorn on transcorre l'acció i posa de manifest la importància de tenir cura del medi ambient però tot això a força d'uns recursos narratius elementals i poc elaborats. La presentació editorial, amb abundants jocs tipogràfics i de composició del text resulta atractiva i les il·lustracions de Jordi Labanda estan molt aconseguides per la seva eficaç acompanyament del text i qualitat de la seva composició.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar