LA BANDA DE LA ZOÈ. 11: ZOÈ A LA TERRA DE LES ESTRELLES

LA BANDA DE LA ZOÈ. 11: ZOÈ A LA TERRA DE LES ESTRELLES

/

14,90 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-16519-16-3
  • Páginas: 192
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Aventuras. Ecología y medio ambiente
  • Valores: Respeto a los animales y al medio ambiente

14,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

14,90 €

Enviar a un amigo

La banda de la Zoé es trasllada al complet a Kenya, en aquest onzè episodi de la sèrie que protagonitzen, en resposta a la petició d'ajuda que ha enviat un infant que pertany al poble massai. Atès que sembla tractar-se d'un assumpte seriós i perillós, Zoé demana al seu pare que els acompanyi, al que es presta immediatament, aportant a més la companyia de Rose, la seva eficacíssima assistent personal, capaç de resoldre qualsevol imprevist. El problema a què s'han d'enfrontar, una vegada instal·lats a l'hotel, està relacionat amb una banda de caçadors furtius que a més van acompanyats de la inevitable Amanda, una figura social de fama internacional que sempre està disposada a casar-se amb un milionari. Zoé i els seus amics tracen un pla per impedir una matança d'espècies protegides i recuperar un petit elefant que ha estat robat d'un centre on els massais tenen cura de les cries d'animals abatuts il·legalment. L'acció entrellaça episodis d'humor referits a les extravagàncies d'Amanda amb la intriga centrada en la neutralització dels caçadors, tot això amb el propòsit de posar en evidència als que cacen de manera il·legal només pel plaer d'aconseguir trofeus, al preu que sigui i al marge de la llei. Escrita en to lleuger, sense pretensions literàries, l'obra resulta entretinguda i conté un missatge menys frívol que altres anteriors de la mateixa sèrie. La presentació editorial i les il·lustracions de Jordi Labanda complementen el text narratiu amb molta eficàcia.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar