LA BANDA DE LA ZOÈ. 13: SENSACIÓ A MIAMI

LA BANDA DE LA ZOÈ. 13: SENSACIÓ A MIAMI

/

14,90 €

  • Editorial: ESTRELLA POLAR
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa de 10 a 12 años
  • ISBN: 978-84-9137-090-1
  • Páginas: 192
  • Encuadernación: Cartoné
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Intriga
  • Valores: Decisión

14,90

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online en este momento. Haz clic en Alerta disponibilidad y te avisaremos cuando tengamos ejemplares

14,90 €

Enviar a un amigo

El tretzè episodi de les aventures de Zoé i els seus amics, Marc, Alex, Liseta i Kira, la mascota de tot el grup, situa tots ells a Miami, convidats per Matilde, la germanastra de Zoé que és una cantant famosa. No obstant això en aquesta ocasió ha estat contractada no per cantar sinó per actuar com a DJ en la gran festa d'inauguració d'una Fira d'Art molt especial, de caràcter alternatiu. Poques hores abans que comenci aquesta festa, els convidats, tots ells artistes que van a exposar a la Fira, comencen a desaparèixer de manera molt estranya. El director de la mostra, desesperat davant el previsible fracàs de l'acte per absència d'assistents, es deixa aconsellar per Matilde i encarrega a la banda de Zoé que trobi els desapareguts durant les poques hores que falten perquè comenci la festa o si no tindrà que anul·lar-la. L'autora caricaturitza amb molt sentit de l'humor l'ambient bohemi i una mica absurd que sol envoltar aquest tipus de manifestacions d'art antiacadèmic. La trama es desenvolupa a ritme frenètic i dóna lloc a situacions on intervenen personatges extravagants la conducta dels quals o bé respon a motivacions esbojarrades o té notable malvolença. La presència del pare de Zoé i la seva inseparable it girl, Amanda, posa una rematada inesperada al absurd desenvolupament argumental, que conclou, com era d'esperar, en un desenllaç feliç, gràcies a la tasca detectivesca dels protagonistes. Escrita per mitjà d'una encertada combinació de text narratiu i vinyetes gràfiques, i il·lustrada amb abundants dibuixos, la història guarda una intriga original, encara que poc versemblant, que es manté tensa fins a l'última pàgina. Les descripcions ambientals, en un entorn de riquesa, luxe i frivolitat, estan tractades amb sentit crític, sense cap intenció de fer-les envejables.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar