LA CIUTAT DESOLADA

LA CIUTAT DESOLADA

14,96 €

  • Editorial: L´ALTRA EDITORIAL
  • Año de edición:
  • Materia: Ciencia-ficción. Fantasía
  • ISBN: 978-84-945085-7-8
  • Páginas: 424
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán
  • Temas: Fantasía
  • Valores: Imaginación. Valentía

14,96

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

14,96 €

Ransom Riggs inicia el segon episodi de les aventures dels nens peculiars de miss Peregrine en el moment en què el protagonista, Jacob Portman, i els altres nens abandonen l'illa on estava situat a la Llar, després que aquest fos destruït. L'acció, ambientada durant la Segona Guerra Mundial, narra els esforços que els peculiars, dotats de poders especials, porten a terme per trobar miss Wren, la ymbryne capaç de tornar a miss Peregrine la seva aparença humana després que els wights la convertissin en ocell.
La trama es desenvolupa sota furiosos bombardejos sobre Londres, persecucions dels buits, uns monstres enemics mortals dels peculiars i fugides que impliquen canvis de localització espai-temporal. Successos que es precipiten a causa de la desesperada urgència dels nens de retornar a la seva protectora la forma humana abans que la seva transformació sigui irreversible. L'autor desplega grans dots imaginatives per situar els personatges centrals en situacions tenses i per resoldre-les sempre favorablement per diferents vies i procediments originals. Fantasia i terror componen a parts iguals la base dels recursos narratius en què es dóna suport a un relat concebut amb una tècnica de bestseller, adaptada a les exigències de la narrativa juvenil. L'estil, àgil i amb predomini de la forma dialogada, respon al propòsit de facilitar la comunicació amb el lector, sense estendre’s en elaboracions de caràcter estètic. L'interès de la novel·la no resideix en les seves qualitats literàries, sinó en la seva capacitat d'intrigar i d'embolicar en un halo de misteri i màgia, de factura molt actual, una història que transforma la realitat en la qual s'inspira. El suggeriment que els éssers peculiars tenen dues ànimes, una de les quals pot ser robada pels seus enemics, s'ha d'entendre en aquest context general d'irrealitat i surrealisme característic del relat.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar