LA CONFABULACIÓ DELS SUÏCIDES

LA CONFABULACIÓ DELS SUÏCIDES

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 07/06/2023

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

El comissari Kostas Jaritos i el seu equip policial estan en plena pandèmia, encara que en aquesta nova novel·la ja estan més alleugerides les restriccions i hi ha un cert moviment de la població, tot i que els comerços siguin tancats i encara hi ha moltes dificultats per assolir la normalitat. Una vegada més, Márkaris pren el pols a l'opinió pública, als sentiments de la ciutadania, les seves dificultats econòmiques i socials per viure en un ambient enrarit i planteja una situació límit, primer la d'uns ancians que es treuen la vida -suïcides- i inciten a la rebel·lió com a protesta per la manca d'aliments i la situació econòmica i per altra banda, els qui intenten mostrar que les vacunes són un enfilall de mentides que només tenen com a objecte manipular-nos a tots i afavorir i enriquir alguns, moviment que també porta a la barbàrie com l'anterior.

Però què fer? No se sap per on començar, tot són dades sense sentit. No hi ha manera de descobrir qui està dirigint totes aquestes accions, qui les articula. Sí que és veritat que es descobreixen petits detalls com a fruit d'un treball minuciós, però no es troba el fil que en tirar-lo porti a la solució.

L'acció policial es veu gratificada cada nit quan es reuneix tota la família, el matrimoni, la filla, el marit i el nét que és el rei de la situació. És un d'aquests detalls familiars tan senzills però exemplars i que mai no falten a les novel·les de Màrkaris.

A través del seu amic comunista Zisis i els seus petits suggeriments i dades va avançant la investigació, encara que no sense ensurts i sense errors, però s’arriba a un final feliç, no sense que el lector ho hagi passat molt bé seguint un relat amè i relaxant i ben construït.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar