LA CUINA ANTIAGING

LA CUINA ANTIAGING

GASTRONOMIA I CIÈNCIA

25,00 €

  • Editorial: COLUMNA
  • Año de edición:
  • Materia: Alimentación y dietética
  • ISBN: 978-84-664-1536-1
  • Páginas: 190
  • Encuadernación: Cartoné
  • Colección: Cuina Columna
  • Idioma: Catalán

25,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

No us perdeu aquest llibre de cuina ni els consells mèdics que l'acompanyen. Totes les receptes són d'execució fàcil i estan tècnicament ben detallades. Hi trobareu una llista de productes de temporada en forma de calendari d'aliments frescos per encarar la vida amb una alimentació saludable, saborosa, plaent i amb valors antiaging. « El secret de la gastronomia antiaging és utilitzar els productes de proximitat i de temporada elaborats segons els costums de cada regió. Gaudiu de manera sana de les receptes dels nostres avis cuinades amb les tècniques més capdavanteres». Dr. Manuel Sánchez« Nosaltres hi posem la part cuinada, ens inspirem en els productes de temporada i hi aportem el nostre estil culinari, que defensa els productes de proximitat, que practica un respecte màxim en la manipulació i cocció dels ingredients, amb l'objectiu que el resultat final, a taula, sigui atractiu, aromàtic, saborós, equilibrat, divertit i gastronòmicament molt plaent». Carme Ruscalleda i Raül Balam.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar