LA CUINA CATALANA DE FA 700 ANYS
RECEPTES QUE HAN FET HIST.RIA
Josep Lladonosa I GiróAhorras un 5,0%
23,00 €
21,85 €
- Editorial: VIENA EDICIONES
- Año de edición: 2025
- Materia: Gastronomía
- ISBN: 978-84-19474-90-2
- Páginas: 192
- Encuadernación: Cartoné
- Colección: < Genérica >
- Idioma: Español
Ahorras un 5,0%
23,00 €
21,85 €
Añadir a mi cestaAhorras un 5,0%
23,00 €
21,85 €
Gràcies a lestudi pacient del Llibre de Sent Soví i del Libre del coch, -dos receptaris dels segles XIV i XVI, respectivament, sense els quals no sentendria la cuina catalana actual-, Josep Lladonosa ens acosta a la nostra cuina primigènia. A partir daquells manuscrits, que gairebé no tenien mesures ni pesos, i amb tècniques culinàries poc depurades, Lladonosa reelabora aquelles receptes medievals perquè puguem assaborir-les a la nostra taula. Un homenatge a la cuina catalana de fa 700 anys, la cuina que batega al fons del receptari tradicional català.
Añadir a mis favoritos
Compartir