LA DANSA DEL RELLOTGE

LA DANSA DEL RELLOTGE

19,90 €

19,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

19,90 €

Enviar a un amigo

Anne Tyler (Minneapolis, 1941), guanyadora del Premi Pulitzer, National Book Critics Circle i PEN / Faulkner, torna amb El ball del rellotge, novel·la protagonista de la qual el 1967 és Vila Drake, una nena d'onze anys que al costat de la seva germana Elaine viu a Baltimore amb el seu amable pare i la seva excèntrica mare que sol abandonar la llar amb freqüència, fet que farà que ella maduri aviat.
Deu anys després, Willa estudia a la universitat on coneix Derek qui es convertirà en el seu marit i tindran dos fills. Però el 1997, un accident de cotxe acaba amb la vida de Derek. En aquells dies, Elaine s'ha distanciat molt de la família i ella ha d'afrontar gairebé sola el conflicte, ja que els seus fills viuen la seva vida i mantenen relacions sentimentals més o menys estables. Willa torna a casar-se amb Peter, un golfista quelcom avorrit i es traslladen a Arizona on porten una existència plàcida fins que un dia els avisen que a la nòvia del seu fill, mare soltera, li han disparat de gravetat, i la seva nena de nou anys necessita algú que la cuidi.
Ella i Peter es traslladen a Baltimore on es troben un ambient caòtic en el qual escasseja els diners. Willa es desviu per atendre la ferida i tenir cura de la nena i el seu gos, part del llibre que ofereix seqüències entranyables. El que semblava que serien uns pocs dies s'allarga, Willa se sent útil i a gust, però Peter està desitjant tornar a casa, assumpte que provoca friccions i distanciament en el matrimoni fins que ell se'n va i ella es queda temporalment, una decisió que a ell li sembla esbojarrada.
Aquesta història que pot semblar simple resulta interessant des del punt de vista narratiu, ja que l'autora descriu amb mestria la vida quotidiana de l'americà mitjà i teixeix amb habilitat un elenc variadíssim de personatges, tots ells convincents. Els problemes del diari existir, les situacions familiars desestructurades, els desordres afectius, els desencontres matrimonials, l'alegria i el dolor es trenen amb naturalitat i conflueixen en la figura de la protagonista, una dona polièdrica i plena de matisos que constitueix l'eix de la trama i aquí hi ha el mèrit d'Anne Tyler: fer literatura i aprofundir a partir d'assumptes domèstics i aparentment anodins.

Más libros de este autor

Ver todos
Anne Tyler

Anne Tyler

(Minneapolis, Minnesota, 1941) Novelista estadounidense, galardonada con el Premio Pulitzer. Hija de un químico pacifista y una ama de casa, la mayor de cuatro hermanos, vivió y creció en una comunidad cuáquera de Raleigh, Carolina del Norte. Se licenció en la Universidad de Duke y en la Universidad de Columbia, en Lengua y Literatura Rusa. Trabajó como bibliotecaria después de mudarse a Maryland. En 1963, se casó con el psiquiatra y novelista iraní Taghi Mohammad Modarressi, con quien tuvo dos hijas. Actualmente vive en Baltimore, Maryland, lu... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar