LA DESAPARICIÓ DE STEPHANIE MAILER

LA DESAPARICIÓ DE STEPHANIE MAILER

22,90 €

22,90

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online
Versión ebook disponible
por 12,99 €

Enviar a un amigo

"La desaparició de Stephanie Mailer" és la nova novel·la de Jöel Dicker, novel·la coral que uneix el thriller amb un mosaic de subtrames que es desenvolupen a través de dos plans temporals i una immensa galeria de personatges.
A l'estiu de 1994, a la petita ciutat estiuenca de Orphea (Hampton, Nova York), està a punt de començar el festival de Teatre i la ciutat està gairebé buida, excepte un veí que descobreix que han assassinat tota la seva família. Dos joves policies novaiorquesos, Jesse Rosemberg i Derek Scott, resolen el cas i arresten l'assassí. Vint anys després, el 2014, la periodista Stephanie Mailer afirma que la policia va cometre un error i l'acusat de la matança no és el veritable culpable; al dia següent Stephanie desapareix i poc després és trobada morta.
A partir d'aquest moment arrenca una exhaustiva investigació que Dicker emprèn amb audàcia: intercala seqüències que avancen i retrocedeixen en el temps, sembra senyals d'intriga i edifica una estructura a força de capítols breus, cadascun narrat en primera persona pels vint protagonistes centrals, tots ben dibuixats i amb personalitat pròpia entre els quals destaquen un crític literari, l'enigmàtic alcalde de Orphea, el director d'un diari i els dos detectius.
El seu autor teixeix tots els aspectes referents al thriller amb petites històries humanes: problemes professionals, conflictes i infidelitat matrimonial, assetjament fins a provocar el suïcidi, conductes tangencials en el conjunt i que apareixen simplement insinuades i sense descripcions. L'autor enllaça aquests relats amb el nucli argumental, creua trajectòries i punts de vista de manera que el resultat és una novel·la polièdrica.
Escrit amb prosa àgil que flueix naturalment, el llibre presenta un gran enigma del que es van desvetllant algunes pistes al lector però res queda resolt fins al final. La seva lectura resulta molt entretinguda per la fluïdesa estilística i la seva original construcció literària.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar