LA FILLA DEL CURANDERO

LA FILLA DEL CURANDERO

9,95 €

9,95

Alerta disponibilidad
No Disponible El artículo no se encuentra disponible para la venta online

Enviar a un amigo


Narra aquesta novel•la la vida d'una dona nascuda a la Xina a principis del segle XX i que després de la revolució comunista va emigrar als Estats Units . La segona part de la seva història , l'americana , la compte la seva filla des de San Francisco de Califòrnia , on la protagonista , ja anciana , manifesta els símptomes de la malaltia d'Alzheimer .
L'obra està dividida en dues parts clarament diferenciades . La dedicada a la joventut xinesa de l'anciana protagonista és un relat molt interessant , ple de força dramàtica , en què Amy Tan reviu amb gran encert el paisatge , costums i mentalitat del país dels seus avantpassats , utilitzant un llenguatge delicat i molt expressiu . Els capítols que refereixen la vida nord-americana de la seva filla resulten , per contrast , d'un realisme poc imaginatiu . Encara que és evident aquest desnivell , queda però un focus d'atracció radicat en els sentiments que vinculen mare i filla entre si i amb altres parents . Està ben aconseguit també el contrast entre la rudesa de la vida a la Xina i l'esperit més amable de la societat californiana , malgrat les seves presses i inquietuds . Bon estil , personatges atractius i acció molt variada fan molt entretinguda la lectura d'aquesta obra , on es revelen amb claredat les diferències culturals i morals d'Orient i Occident . També es reflecteixen les coincidències bàsiques del cor humà en les seves aspiracions a la felicitat i en la seva tendència al bé i la bondat , el mateix que les debilitats de conducta i el permissivisme dominant als Estats Units , al qual s'al•ludeix en termes discrets .

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar