LA FÓRMULA MÉS ESTIMADA PEL PROFESSOR

LA FÓRMULA MÉS ESTIMADA PEL PROFESSOR

15,00 €

  • Editorial: FUNAMBULISTA
  • Año de edición:
  • Materia: Narrativa contemporánea
  • ISBN: 978-84-941475-9-3
  • Páginas: 304
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

15,00

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

15,00 €

Un professor de matemàtiques porta una vida solitària des que, gairebé vint anys enrere, va patir un accident i el seu cervell va quedar amb la capacitat de recordar reduïda als darrers vuitanta minuts i als seus coneixements com a especialista en teoria dels números. Quan entra al seu servei una nova assistenta, jove mare soltera, i porta el seu fill de deu anys a la casa, neix entre tots tres una amistat sincera i noble. L'autora va retratant la personalitat del professor, ple de tendresa i senzillesa, gens esquerp sinó càlid i interessat en els problemes dels altres, que amb la seva gran capacitat per entendre els números i descobrir el ritme de xifres i operacions -que es reflecteix amb encert- i de compartir patiments o aficions, com la del beisbol, dóna lloc a conductes entranyables. Es mostra com els bons sentiments de tothom ajuden a superar limitacions i errors. Escrita amb estil cuidat i de lèxic variat, la novel·la capta des del principi l'atenció del lector. El postfaci de León González Soto aporta unes idees breus sobre aquest llibre. La novel·lista Yoko Ogawa (Okayama, 1962) ha obtingut amb aquesta obra, que va publicar el 2003, el Premi Yomiuri, el de les Llibreries Japoneses i el de la Societat Nacional de Matemàtiques.

Más libros de este autor

Ver todos
Yoko Ogawa

Yoko Ogawa

(Okayama, Japón, 1962)Escritora japonesa, su obra está inspirada por sus lecturas de los clásicos nipones, los libros de Kenzaburo Oe y por el diario de Anna Frank. Estudió en la Universidad Waseda de Tokyo. Con su primera novela, “Cuando la mariposa se descompone”, obtiene el prestigioso Premio Kaien; con su libro “El embarazo de mi hermana”, el gran premio Akutagawa; y con “La fórmula preferida del profesor” varios premios: el Yomiuri, el Premio de las Librerías Japonesas y el de la Sociedad Nacional de Matemáticas. Algunos otro... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar