LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC

LA FORQUILLA, LA FETILLERA I EL DRAC

CONTES D'ALAGAËSIA

18,90 €

18,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,95 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 22/10/2019

18,90 €

Consigue 0,95 puntos TROA

Enviar a un amigo

Tornen les històries d'Eragon, un famós genet de dracs que viu a Alagaësia. Totes les seves preocupacions per tenir cura del regne li sobrepassen, i haurà de comptar amb l'ajuda dels grans dracs mestres que li aconsellaran sobre les decisions que ha de prendre. A més, es barregen altres històries com la d'Essie, una nena que ha d'afrontar el seu destí, o la d'Àngela, una bruixa herbolària que ajudarà Eragon en la seva aventura. Les tres històries es barregen i al principi costa entendre-les i, sobretot, ordenar-les; però a mesura que avança la història vas unint esdeveniments i entenent les cruïlles que es donen entre aquests tres relats.
El vocabulari emprat per l'autor és senzill, excepte els noms dels llocs màgics que tenen noms complexos. És un llibre atractiu per a aquells lectors a qui agradin aventures, fantasia i batalles entre éssers fantàstics.
L'obra mostra valors com la importància de la confiança i la valentia, que fa que els protagonistes s'enfrontin a les seves pors i que, superant-les, arribin més lluny.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar