LA HISTÒRIA INTERMINABLE

LA HISTÒRIA INTERMINABLE

13,95 €

13,95

Consigue 0,70 puntos TROA

Valoración TROA

Calidad literaria

Contenidos

Libros que contienen valores positivos de interés para recomendar a todo tipo de lectores

Valoración de los clientes

13,95 €

Consigue 0,70 puntos TROA

Enviar a un amigo

Relat fantàstic en el qual els elements tradicionals dels contes de fades es fonen amb altres procedents de les llegendes de la mitologia germànica per donar com a fruit una faula de moralitat perfectament aplicable a la realitat . El protagonista és un nen de deu anys , maldestre , tímid i molt afectat per la mort de la seva mare , que , sense saber ben bé per què , roba un llibre que resulta ser màgic i que el fa passar al regne de Fantasia , on es converteix en un heroi i corre nombroses aventures .
L'obra sorprèn per la seva audaç originalitat , que li presta un caràcter únic . Aquest encanteri s'oculta després d'una forma narrativa senzilla , d'esdeveniments múltiples i meravellosos , però comptats com un relat infantil , de manera clara i amb un estil aparentment fàcil que només de vegades es torna enigmàtic o abstracte . Amb tants capítols com lletres té l'alfabet , cada un d'ells amaga una sorpresa plena de color , d'imaginació i també d'intriga , aconseguint moments de veritable emoció , sempre embolicats en un halo poètic de gran bellesa . Al costat de la qualitat que en si mateixa tanca l'obra , cal destacar la magnífica traducció, que aconsegueix superar obstacles notablement difícils . El missatge del llibre és, en definitiva , que per ser feliç no cal convertir-se en un altre ser millor o més noble , sinó canviar a partir de l'oblit d'un mateix, aprenent a estimar els altres . Aquesta tesi està exposada amb claredat , tot i la forma fantàstica que l'envolta , en la qual es detecta alguna influència de la filosofia de Nietzsche , però que queda diluïda en el context en què apareix .

Más libros de este autor

Ver todos
Michael Ende

Michael Ende

(Alemania, 1929)Está considerado uno de los escritores alemanes más conocidos del mundo. Tras dedicarse a la interpretación y, posteriormente, al periodismo radiofónico, Ende decidió consagrarse por entero a la literatura y establecerse en Munich.Su obra está compuesta principalemente por libros juveniles de carácter fantástico pero también incluye poesía y teatro. Su novela más conocida es “La historia interminable“. Desde su publicación, en 1979, ha inspirado toda una serie de adaptaciones cinematográficas y televisivas.Seis años antes, en 19... [Leer más]

Nuestros clientes opinan

Sé el primero en opinar sobre este libro.

Deja tu opinión

Valoración TROA

Contiene valores positivos

De interés general para todos los públicos

De interés general para público formado

Requiere un criterio moral sólido

Puede herir la sensibilidad del lector

Sin valoración TROA