LA LENA, EN TRILLE I EL MAR

LA LENA, EN TRILLE I EL MAR

17,50 €

  • Editorial: NÓRDICA
  • ISBN: 978-84-18451-13-3
  • Páginas: 256
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

17,50

Añadir a mi cesta

Consigue 0,88 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 19/05/2022

17,50 €

Consigue 0,88 puntos TROA

Lena i Theo són amics i viuen en un fiord noruec. Els encanta sortir a pescar a la mar amb l'avi i jugar a futbol. Es presenta un curs interessant ple de diversions, però també apareix per allà Brigitte, una nena holandesa que vindrà a trencar l'equilibri entre els dos amics.
Interessant novel·la juvenil continuació de "Cors de gofre", que explica la història d'aquests dos nens noruecs i les seves famílies. Podria semblar una successió d'anècdotes infantils i entremaliadures, però els nens tenen una personalitat molt marcada i la història enganxa des del principi. També els nens van madurant al llarg de la història, sobretot el protagonista i narrador en primera persona, que descobreix aspectes de la vida que fins a aquest moment desconeixia.
Es dóna molt valor a la família, a l'amistat i la natura. Una novel·la recomanable a partir de 12 anys.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar