LA LLARGA MIGDIADA DE DÉU

LA LLARGA MIGDIADA DE DÉU

20,90 €

20,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

20,90 €

Odissea d'uns adolescents per fugir de la barbàrie nazi a través dels Pirineus, situada a França, maig de 1940.
El protagonista és un transportista d’origen jueu que es troba atrapat dins de l’èxode de fugitius que les tropes nazis empenyen cap al Midi. De resultes d’un bombardeig de la Luftwaffe, ho perd tot i comença una nova vida com a agent d’una organització clandestina que treballa per salvar infants jueus, amagant-los a les zones rurals.
Voltant pels pobles i masies de les valls descobreix un monestir en ruïnes on sobreviuen desenes d’infants i d’adolescents, sota l’amenaça constant dels gendarmes a les ordres del govern de Vichy. Els Pirineus resulten la solució per escapar de l’autoritat i persecució nazi.Mentre la barbàrie arrasa Europa, els jueus esperen que Jahvè es desperti d’una vegada. Pep Coll teixeix amb traça, vigor i emoció una novel·la que, malauradament, ens toca ben de prop.

El títol respon a la pregunta que s’ha fet tantes vegades, en aquest cas, són els jueus els que esperen que Jahvé es desperti... i els salvi del tràngol.
És una novel.la amb força i emocions que esdevé per a molta gent -sobre tot d’aquells indrets- un tema proper. Es barreja la ficció i el fet real que fou l'èxode jueu a través dels Pirineus.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar