LA LLIBRERIA

LA LLIBRERIA

18,40 €

18,40

Añadir a mi cesta

Consigue 0,92 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 20/07/2019

18,40 €

Consigue 0,92 puntos TROA

Enviar a un amigo

El 1959, una vídua de mitjana edat i modestos recursos es llança a l'aventura d'obrir una llibreria en un poblet d'Anglaterra on no sembla haver molt interès per la lectura. Les forces vives del lloc veuen amb bons ulls la iniciativa, però una sèrie de contratemps enfaden la dona d'un general que, en venjança, decideix fer tot el que pugui per enfonsar la llibreria. Valedors i enemics mantenen una pugna equilibrada, fins que una mort sobtada inclina definitivament la balança.
Aquesta novel·la, amb la qual P. Fitzgerald (1916-2000) va quedar finalista del Booker Price 1979, revela amplis coneixements sobre l'atzarosa vida dels llibreters vocacionals, subjectes a les exigències del públic, a la pressió del banc que els ha donat un crèdit i a les conveniències socials de l'entorn. L'argument, sòlid i ben desenvolupat, amb molt realisme i força humor, transcorre amb una aparent calma provinciana sota la qual batega l'angoixant tensió que pateix la protagonista durant tot un any d'incertesa. L'estil és brillant, enginyós, àgil i concís, lleuger de vegades, d'un dramatisme senzill i agut altres. La llibreria és un àmbit novel·lístic dotat d'una atmosfera suggestiva, els personatges són dignes d'ella i la trama està sàviament construïda al voltant de la idea que cal ser molt especial per a atrevir-se a obrir la primera llibreria en una ruïnosa casa d'un poble petit. La traducció, de bona qualitat, augmenta l'interès d'aquest treball, on els amants dels llibres lluiten en condicions desiguals amb qui es serveixen d'ells o els ignoren, segons els convingui.

Más libros de este autor

Ver todos
Penelope Fitzgerald

Penelope Fitzgerald

(Lincoln, 1916 - Londres, 2000) Novelista, poetisa, ensayista y biógrafa inglesa, de soltera Penélope Knox. Perteneció a una familia de intelectuales: teólogos, literatos, criptógrafos; y fue educada en importantes colegios de Oxford, entre ellos Wycombe Abbey. Durante la segunda guerra mundial trabajó para la BBC y en 1941 se casó con Desmond Fitzgerald, un soldado irlandés que conoció en una fiesta y con el que tuvo tres hijos. Durante algunos años vivió en una casa flotante en el Támesis. Comenzó su andadura literaria relativamente tarde, su... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar