LA LUCY A LA VORA DEL MAR

LA LUCY A LA VORA DEL MAR

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 06/03/2024

19,90 €

Consigue 1,00 puntos TROA

Elizabeth Strout, guanyadora el 2009 del premi Pulitzer de ficció, nascuda a Maine, situa a la seva terra natal aquesta novel·la La Lucy a la vora del mar.
Situada temporalment a l'època de la pandèmia. Quan el virus s'estén per Nova York, William, exmarit de la Lucy, va a casa per portar-la a Maine i així poder escapar dels múltiples contagis. La Lucy ha quedat vídua del seu segon marit, David, i William està separat de la tercera dona. Tots dos, Lucy i William tenen en comú dues filles ja casades.
A Maine comparteixen una casa llogada davant del mar, i viuen durant un període de temps ampli, imprevisible al principi. És una narració mesurada, elegant, intimista sobre l'ésser humà, els sentiments, les relacions humanes limitades pels contagis, els pensaments de tots dos, allò que els uneix; les dificultats de les filles i el que estan disposats a fer per elles.
Es llegeix amb veritable interès perquè aconsegueix que el lector s'identifiqui amb les maneres de pensar i sentir.
Tot i la situació de tots dos, les seves reflexions i reaccions són molt positives. Qualsevol connecta, perquè tots hem viscut aquesta situació d'aïllament. Deixa el final obert.

Los clientes que compraron este producto también compraron

Los clientes que compraron este producto también compraron

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar