LA MILLOR CUINA DE L'ILLA DE MENORCA

LA MILLOR CUINA DE L'ILLA DE MENORCA

Ahorras un 10,0%

18,00 €

16,20 €

  • Editorial: VIENA EDICIONES
  • Año de edición:
  • Materia: Gastronomía
  • ISBN: 978-84-17998-48-6
  • Páginas: 176
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Español

Ahorras un 10,0%

18,00

16,20

Añadir a mi cesta
En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 25/04/2024

Ahorras un 10,0%

18,00 €

16,20 €

De la caldera a l’oliago, de l’aguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa… Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida d’olors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià –poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom– ens conviden a seure a la taula de qualsevol cuina de l’illa per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor d’aquesta inoblidable cuina tradicional.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar