LA MUSICA DEL SILENCI

LA MUSICA DEL SILENCI

12,90 €

12,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

12,90 €

La música del silenci és una novel•la fantàstica de Patrick Rothfuss, autor de la trilogia de El nom del vent i El temor d'un home savi. El llibre, il•lustrat expressivament per Marc Simonetti, té com a protagonista a una bella i enigmàtica jove, Auri, que va deixar enrere la Universitat i ara viu en el subsòl d'un lloc imaginari anomenat Mantell dedicada per complet a la sots realitat. És la història d'una noia amenaçada i solitària que s'entreté contemplant i cuidant l'estrany món en què viu. L’Auri és capaç de extasiar-se amb petits detalls i entretenir-se amb peculiars objectes i éssers d'una naturalesa batejada amb una altra nomenclatura, lliurada de ple a activitats lúdiques com la fabricació de bombolles de sabó mentre guarda en la seva ment certs secrets.
Rothfuss presenta la metàfora d'un món irreal des de la ment d'un personatge tendre i fosc alhora. Una trama sense acció espectacular ni aventures trepidants que se cenyeix a descriure les aventures i jocs de l’Auri, amb una estructura bastant simple en el seu desenvolupament però summament complexa des del punt de vista conceptual i per l'abundant recurs a elements fantàstics. És el recorregut silenciós d'una dona que simbolitza el món màgic d'aquest autor, ja present en les seves en llibres anteriors. Narrada amb lirisme i una exuberant dosi d'imaginació aquesta curiosa i breu obra de Patrick Rotfhuss, escrita inicialment per a formar part d'una antologia i que finalment ha estat publicada de manera independent, agradarà especialment als amants del gènere.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar