LA PACIENT SILENCIOSA

LA PACIENT SILENCIOSA

19,90 €

19,90

Añadir a mi cesta

Consigue 1,00 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 26/01/2022

Enviar a un amigo

La pacient silenciosa, primera novel·la d'Alex Michaelides (Xipre, 1977), és un thriller psicològic ambientat a Londres. Allà viu Alícia Berenson, famosa pintora, transgressora des del punt de vista artístic, que amb el seu marit, Gabriel, fotògraf de moda, formen una parella aparentment feliç fins que, sorprenentment, una nit ella li dispara al seu marit cinc trets a la cara i el mata.
Quan la notícia es fa pública, la seva fama creix com l'escuma i els seus quadres es cotitzen a alt preu; mentre, ella és ingressada a The Grove, una unitat forense segura de la ciutat i a partir d'aquest moment guarda silenci i es nega a parlar sobre el que ha passat ni sobre cap altra qüestió. Aquesta trama criminal es trena amb la història de Theo Faber, un psicoterapeuta quelcom acomplexat que encara no ha oblidat la seva infància de maltractament patern i que viu amb la seva nòvia de la qual sospita que l'enganya ja que ha descobert uns correus electrònics de contingut sexual agressiu.
El crim d'Alicia Berenson obsessiona Theo i decideix investigar el misteri que s'amaga en el seu cervell així com el motiu de la seva horrible acció; aconsegueix que l’acceptin a The Grove per treballar en el cas i intenta per tots els mitjans fer-la parlar, però ella segueix en silenci tot i les nombroses sessions que li dedica. Es tracta d'un projecte difícil i lent que es converteix per a ell en un repte. A més d'accedir al diari d'Alicia en el qual troba interessants dades, Theo entaula converses amb familiars i amics de la parella que li aporten alguns detalls que, en principi, semblen aliens a la tragèdia.
Michaelides sorprèn en aquest debut literari amb un relat inquietant i enginyós que en algun moment mostra matisos foscos, ja que aprofundeix en complexos aspectes psicològics i en ferides o secrets que no acaben de resoldre. Tècnicament, el llibre es resol amb una prosa que manté sempre la tensió i uns recursos narratius summament intrigants. La novel·la, escrita amb bon ritme, es tanca amb un final digne dels mestres del gènere.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar