LA PAU INTERIOR

LA PAU INTERIOR

11,70 €

  • Editorial: ALBADA
  • Año de edición:
  • Materia: Religión
  • ISBN: 978-84-124771-7-7
  • Páginas: 156
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

11,70

Añadir a mi cesta

Consigue 0,59 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 04/04/2023

11,70 €

Consigue 0,59 puntos TROA

Vivim en una època caracteritzada per una gran agitació i manca de pau interior. Aquesta tendència social es manifesta en diverses facetes de la nostra vida, tant en la part espiritual com en la més superficial: una mena d'inquietud i angoixa substitueixen la confiança i la pau, que molt sovint anhelem. Això succeeix fins i tot quan estem cercant Déu, la santedat i el servei als altres.

Què hem de fer per superar aquests moments de por? Com podem aprendre a posar tota la confiança en Déu?

Respostes a aquests interrogants crucials són el que trobareu en aquest llibre, un clàssic modern que veu la llum per primera vegada en català.

SOBRE L'AUTOR:

Jacques Philippe va néixer el 12 de març de 1947 a Lorena, França. Després d'estudiar matemàtiques a la universitat, va passar uns quants anys ensenyant i fent recerca científica. Membre de la Comunitat de les Benaurances des de 1976, ha fet estades a Jerusalem i Natzaret estudiant hebreu i les arrels jueves del cristianisme. Com a sacerdot catòlic, predica recessos a França i a altres països.
És autor de nombrosos llibres sobre espiritualitat que sumen més d'un milió de còpies en més d'una vintena d'idiomes. Ara veu la llum, per primera vegada, una traducció al català d'un dels seus títols més exitosos.

Más libros de este autor

Ver todos
Jacques Philippe

Jacques Philippe

(1947 Lorraine, Francia)Sacerdote de la Comunidad de las Bienaventuranzas. Después de licenciarse en Matemáticas, ejerció varios años como profesor e investigador científico. En 1976, se une a la recién fundada Comunidad de las Bienaventuranzas en Francia. Pasa varios años en Jerusalén y Nazaret, estudiando hebreo y las raíces judías del Cristianismo. Estudia Teología y Derecho Canónico en Roma en donde en 1981 empieza su labor como director espiritual de sacerdotes y seminaristas de la Comunidad. Desde 1994, asume nuevas responsabi... [Leer más]

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar