LA PIRATA GUIOMAR. MIL CONTES PER EXPLICAR

LA PIRATA GUIOMAR. MIL CONTES PER EXPLICAR

14,90 €

14,90

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 01/12/2022

14,90 €

Consigue 0,75 puntos TROA

Guiomar és una pirata a qui li encanta llegir. Però el capità és molt brusc amb ella i li fa les pitjors tasques; tot i així, ella sempre aconsegueix treure una estona per llegir un llibre als seus companys. Un dia, es troba amb un mapa del tresor al mar i, ple de cobdícia, el capità el roba, amb la mala sort que cau al mar i és Guiomar qui ha de salvar-lo i, més tard, guiar-los a trobar el tresor.
Aquesta senzilla i amable pirata vol passar-ho bé i viure aventures sense deixar de banda els seus llibres ni la seva bondat. Pot ser una pirata sense ser mala persona i és per això que la tracten malament. Tot i això, gràcies a ella els altres aprenen una lliçó molt important.
Els autors, de la mà de Guiomar, volen recalcar la importància de la lectura, així com el que és divertit d'aquesta. Gràcies als llibres, es poden viure aventures de tota mena: de fantasia, misteri, a alta mar, romàntiques… i es poden aprendre moltes coses. Es podria considerar que els llibres són un tresor, ja que amaguen moltes coses entre les pàgines.
Es tracta d'un llibre molt recomanat per la seva tendresa, perquè pot animar els nens a llegir-ne més i perquè és un conte d'aventures, que sempre agraden.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar