LA PSICÒLOGA

LA PSICÒLOGA

19,90 €

19,90

Alerta disponibilidad online
No Disponible El artículo se encuentra agotado para la venta online en este momento, pero puedes consultar si lo tenemos disponible en alguna de NUESTRAS LIBRERÍAS:

19,90 €

La psicòloga és el debut literari de l'escriptora noruega Helene Flood, psicòloga que treballa en un centre especialitzat de violència i estrès traumàtic. Per la seva experiència professional presenta un thriller carregat de tensió de principi a fi.
El matrimoni de trenta anys de Sarah i Sigurd sembla anar sobre rodes. Ella manté el seu gabinet de terapeuta a casa i ell, arquitecte, planeja la renovació de la mansió, situada en una de les millors zones d'Oslo. Les úniques ombres en la vida d'aquesta parella de trenta anys semblen ser la inexistència involuntària de fills i les tensions amb el pare de Sarah, un home extremista amb idees molt rígides.
Un dia, Sigurd que estava d'excursió amb uns amics, deixa al mòbil de la seva esposa un enigmàtic missatge i des d'aquest moment desapareix sense deixar rastre. Després de dos dies d'angoixa, Sarah avisa la policia i comença una recerca per la zona fins que en un bosc apareix el cadàver del seu marit. Ella, commocionada pel succés, és sotmesa a una forta pressió a causa de les intenses i nombroses visites d'un dur agent policial que li assetja amb incisives preguntes i té sospites sobre la seva possible culpabilitat.
Sarah que no entén qui ha pogut tenir motius per matar el seu marit descobreix que Sigrid mantenia una relació sentimental amb una noia desconeguda. Al dolor per tot això s'afegeixen nous problemes, ja que en el seu entorn comencen a succeir coses estranyes: algú entra a casa diàriament i mou les coses de lloc, hi ha objectes que desapareixen i s'escolten sorolls anòmals.
Per tot això, viu sumida en una contínua angoixa, un malson fet d'amenaces reals o imaginàries, desconeix qui pot tenir la clau i desconfia de tot el món, així que demana vigilància a un detectiu privat i es descobreix que la casa està plena de micròfons i càmeres ocultes en totes les habitacions i ningú sap qui les ha col·locat allà.
Flood escriu amb vivesa i frescor, dissenya molt bé la psicologia dels seus personatges, especialment de la protagonista que és el nucli central de la història i crea una poderosa intriga amb ressons que poden recordar el suspens d'Hitchcock, intriga que creix a mesura que s'avança en la seva lectura fins arribar a un impredictible final. Aquest thriller psicològic que ha estat nominat al premi Norwegian Bookseller atrapa poderosament al lector.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar