LA QUÍMICA A LA CUINA

LA QUÍMICA A LA CUINA

UNA IMMERSIÓ RÀPIDA

15,00 €

  • Editorial: TIBIDABO
  • Año de edición:
  • Materia: Química
  • ISBN: 978-84-1347-905-7
  • Páginas: 190
  • Encuadernación: Rústica
  • Colección: < Genérica >
  • Idioma: Catalán

15,00

Añadir a mi cesta

Consigue 0,75 puntos TROA

En stock Pídelo ahora y recíbelo en tu casa el día 01/05/2024

15,00 €

Consigue 0,75 puntos TROA

A la síntesi de la cuina d'elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l'interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, física y química– són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l'olor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. D'altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Política de privacidad

Hola! Hemos cambiado nuestra política de protección de datos para adecuarnos al nuevo Reglamento General de Protección de Datos (RGPD), en vigor desde el pasado 25 de mayo de 2018. Para continuar siendo cliente y poder gestionar tus pedidos, necesitamos que des tu consentimiento a dicha nueva política.

Continuar